Atmosfera za pamćenje na palubi broda uoči koncerta u čast Oliveru

26.07.2021.

23:02

Autor: Dnevnik 3/IMS/T.D./HRT

Atmosfera uoči koncerta u čast Olivera

Atmosfera uoči koncerta u čast Olivera

Foto: Dnevnik / HRT

Atmosferom za pamćenje na palubi broda Korčula počeo je petodnevni projekt "Trag u beskraju" posvećen Oliveru Dragojeviću.

Tijekom trosatne vožnje između Splita i njegove Vele Luke na oduševljenje putnika, Oliverove pjesme pjevali su njegovi prijatelji glazbenici Marko Tolja, Tedi Spalato, Dupini, Zorica Kondža i Ante Gelo. Pjesma na moru uvertira je u veliki koncert 29.7. koji možete gledati na Drugom programu HTV-a u 22 sata.

- Tradicionalno, obično, kad se vraćamo, ovog puta najavljujemo "Trag u beskraju", koncert iz Vela Luke, drago mi je da HRT prenosi i drago mi je da je cijela ekipa ovdje, rekao je Ante Gelo

- Njegova prisutnost je tu neminovna. Stalno je s nama i on je naš uzor i starijim i mlađima. Te pjesme su se duboko podvukle nama pod kožu i svi pjevaju. Ovo je zaista put u beskraj, istaknula je Zorica Kondža.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!