09:27 / 16.01.2019.

Autor: E.L.S./HRT

Centar Gervais u Opatiji - središte zabavnih događanja

-

-

Foto: - / -

Već ovog petka Opatijce i njihove goste očekuje koncert Ricarda Staraja. Riječ je o promociji novog albuma 'Kako stoje stvari' Riccarda Staraja & Midnight blues benda.
Opatijci napokon, nakon mnogo godina imaju gradsko kino, a u samoj dvorani Gervais tijekom cijele godine brojne predstave i koncerti.

Noćni život se u Opatiju vratio na velika vrata. U sklopu Gervais centra nalazi se najraskošnija disco dvorana u cijeloj Opatiji i šire. Za filmoljupce odvojen je prostor za kino predstave, a u centru se održavaju i kazališne izvedbe te razni kongresi.

Već ovog petka Opatijce i njihove goste očekuje koncert Ricarda Staraja. Riječ je o promociji novog albuma 'Kako stoje stvari' Riccarda Staraja & Midnight blues benda. Nastupit će Riccardo Staraj, Vedran Ružić, Marko Sedlak, Josip Rubinić i Edi Lazarić kao Midnight Blues Band te Jed Beckers Quartet Blues Band; gosti: Elvis Stanić - gitara, Joe Kaplowitz - klavijature, Bruno Mičetić - gitara.

Više o tome što će se sve odvijati u dvorani ispričao je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!