13:20 / 30.04.2020.

Autor: Maroje Vučićević/Vijesti iz kulture/V.M./HRT

Facebook predstavljanje posljednja tri broja 'Vijenca'

-

-

Foto: - / -

Matica hrvatska je za danas, 30. travnja, u 20 sati najavila je promociju tri najsvježija broja Vijenca preko interneta. Nastali su izvan redakcije koja je u Matičinoj zgradi oštećenoj u potresu.
Matica hrvatska za 30. travnja najavila je promociju tri najsvježija broja Vijenca preko interneta. Nastali su izvan redakcije, koja je u Matičinoj zgradi oštećenoj u potresu.

Autori i urednici Vijenca ponudili su relevantne i aktualne sadržaje iz područja kulture, umjetnosti i društva, a kolumnisti su pripremili dublje analize aktualnih kriza s različitih gledišta.

- Online promocija Vijenca - časopisa za kulturu Matice hrvatske održat će se na Facebook stranici Vijenca večeras, u četvrtak 30. Travnja, u 20 sati, priopćila je Matica hrvatska.

O Vijencu će govoriti akademik Viktor Žmegač, Danijel Labaš s Odjela za komunikologiju Fakulteta hrvatskih studija, Dragan Damjanović s Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu te Goran Galić, glavni urednik Vijenca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!