14:13 / 02.07.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Film "Sav taj jazz" na skrivenoj projekciji Motovun Film Festivala

-

-

Foto: - / -

"Sav taj jazz", nagrađen s četiri Oscara, sa Scheiderom i Jessicom Lange u glavnim ulogama, opisuje se kao film s mnogo pjesme i plesa.
Treća ovogodišnja Skrivena projekcija Motovun Film Festivala mjuzikl je "Sav taj jazz" redatelja i koreografa Boba Fossea, koja će se na još uvijek tajnoj lokaciji održati u četvrtak, 5. srpnja.

Film iz 1979. godine utemeljen je na životu autora - Roy Scheider je u ulozi autodestruktivnog koreografa Joea Gideona koji na Broadwayu priprema predstavu, za koju očekkuje da će biti kruna njegove karijere.

Pritom iscrpljuje i plesače i sebe zbog čega konzumira veliku količinu opijata te balansira između djevojke, brojnih ljubavnica, bivše supruge i kćeri. Preopterećen dolazi do ruba ponora i zabrine se za svoj život, no možda je već prekasno za izmučeno tijelo i srce, najavljuju s Motovun Film Festivala.

"Sav taj jazz", nagrađen s četiri Oscara, sa Scheiderom i Jessicom Lange u glavnim ulogama, opisuje se kao film s mnogo pjesme i plesa u kojem mogu uživati i oni koji ne vole mjuzikle.

Atraktivna lokacija na kojoj će ta fantastična mjuzikl drama biti prikazana, uz besplatan ulaz, otkrit će se dan prije projekcije, za što je potrebno prijaviti se na newsletter na stranici skrivene.motovunfilmfestival.com.

Motovun Film Festival održat će se od 24. do 28. srpnja, a do 10. srpnja na online servisu Kupi ulaznicu.hr u ponudi je paket "Sve po 15 kuna", za boravak u kampu i deset filmova po 150 kuna. Te je ulaznice moguće kupiti i uživo na Skrivenim projekcijama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!