11:59 / 28.11.2018.

Autor: HRT

Glazbene novosti Ante Batinovića

-

-

Foto: - / -

"Grupa Detour je u idućih desetak dana glavna senzacija u Zagrebu", rekao je na početku emisije "Dobro jutro Hrvatska".
"Grupa Detour je u idućih desetak dana glavna senzacija u Zagrebu", rekao je Ante Batinović najavljujući glazbene novosti u emisiji "Dobro jutro Hrvatska". Dodao je da ju je, zajedno s bendom Pavel, proglasio novim hrvatskim popom. "Imaju najveću pozornost poblike, medija i svih ostalih", naglasio je.

"Iako je to pop eskapizam, dakle bijeg od stvarnosti, oni ne bježe od nekih anomalija u toj stvarnosti, a da pritom nisu ni bjesni, nisu puni srdžbe, ali jasno daju do znanja kako im se to sve skupa ne sviđa i to uobličuju u te prekrasne pop pjesme.

U ovo adventsko vrijeme u Zagrebu ima koncerata. Evo ovaj je vikend pozitivan koncert s Hladnim pivom, Editorsima. I drugi gradovi u Hrvatskoj nude puno koncerata različitih žanrova.

Svoju je najavu Batinović završio s Michaelom Bubleom, rekavši da je posebno omiljen dio njegovog repertoara gdje su božićne pjesme.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!