15:41 / 06.07.2018.

Autor: HRT

Hit komedija 'Sve o ženama' na Zadarskom kazališnom ljetu

-

-

Foto: - / -

Večeras na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija Teatra Gavran, Sve o ženama. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.
Večeras na 24. Zadarskom kazališnom ljetu slijedi hit komedija Teatra Gavran, Sve o ženama. Režiju potpisuje Mladena Gavran koja je 2000. godine glumila u praizvedbi ovoga teksta u zagrebačkom Epilog Teatru.

Igraju: Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec i Katarina Arbanas. Početak predstave je u 21:30 u lapidariju Narodnog muzeja.

Komedija Mira Gavrana 'Sve o ženama' njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea…Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!