"Imotska sila" od 3. srpnja do 17. kolovoza

19.06.2022.

12:25

Autor: T.D./HRT/Hina

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Milan Sabic / Pixsell

Imotska sila, tradicionalna ljetna kulturna manifestacija ove će se godine održati od 3. srpnja do 17. kolovoza, a svi su programi besplatni za publiku, objavilo je Pučko otvoreno učilište (POU) Imotski.

46. Sila otvorit će predstava Mate Matišića Božićna bajka, a zatvoriti predstava Testamenat, obje u izvedbi glumaca amatera okupljenih oko POU Imotski.

Svojom novom stand-up komedijom Nema meni domene publici će se predstaviti Željko Pervan.

Imoćani će moći uživati u raznovrsnom glazbenom programu, od nastupa klape Bunari i koncerta Harija Rončevića do glazbeno-poetskog recitala Arsenov feral u izvedbi HNK Šibenik.

Kod crkvice na Topani moći će uživati u večeri popularnih arija i evergreena u izvedbi Triola, te na koncertu europskih jazz šlagera koje izvodi Mate Matišić trio.

Ispred zgrade imotskog poglavarstva tradicionalni će koncert održati Hrvatski puhački orkestar gradske glazbe Imotski.

U okviru Sila, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, bit će otvorena izložba slika Tri, četiri, sad Imotski! Ivana Bekavca Pive.

Posljednjih nekoliko godina na Imotskim silima održava se i večer za djecu, a ove godine, u subotu 16. srpnja, svoju predstavu Magic show za cijelu obitelj izvodi mađioničar Luka Vidović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!