12:05 / 17.02.2020.

Autor: Vijesti iz kulture/V.M./HRT

Lela Kaplowitz nakon Carnegie Halla u Lisinskom

-

-

Foto: - / -

U Maloj dvorani ‘Lisinski’ nezaboravnu večer priredila cijenjena i nagrađivana hrvatska jazz-vokalistica Lela Kaplowitz, kojoj poznate svjetske pozornice nisu nepoznanica, a dobri poznavatelji jazz-scene za nju imaju samo riječi hvale.
U Maloj dvorani ‘Lisinski’ svojim je obožavateljima nezaboravnu večer priredila cijenjena i nagrađivana hrvatska jazz-vokalistica Lela Kaplowitz, kojoj poznate svjetske pozornice nisu nepoznanica, a dobri poznavatelji jazz-scene za nju imaju samo riječi hvale.

Ovaj put izvela je autorski projekt ‘To One’, koji je u rujnu prošle godine predstavila u Carnegie Hallu u New Yorku.

- Taj Carnegie Hall nam je prošle jeseni donio jednu novu dozu samopouzdanja i vjeru da mi to možemo proširiti na globalnu svjetsku glazbenu scenu tako da je i ovo bio jedan korak na ka tom putu. Bilo je jako lijepo vidjeti gledatelje koji su došli prvi puta vidjeti me u živo u New Yorku koji su tako reagirali na te pjesme kao da su ih čuli već sto puta, izjavila je Lela Kaplowitz za Vijesti iz kulture:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!