Ljetno kino Gradec - najljepša filmska pozornica u Zagrebu

14.08.2018.

09:00

Autor: E.L.S./HRT

-

-

Foto: - / -

Sve projekcije počinu u 21 sat uz napomenu da dođete na vrijeme, jer se stolice i stolovi brzo popunjavaju. Ulaz je slobodan.
Počela je ovogodišnja sezona Ljetnog kina Gradec - na najljepšoj filmskoj pozornici, na malom platou uz Gornjogradsku gimnaziju na Katarininom trgu (Gradec). 8. sezoni najpopularnijeg ljetnog kina u Zagrebu besplatno će se gledati 32 naslova tijekom 32 noći pod zvijezdama.

Sve projekcije počinu u 21 sat uz napomenu da dođete na vrijeme, jer se stolice i stolovi brzo popunjavaju. Preporuka je biti u kinu pola sata do sat prije projekcije. Ulaz na sve projekcije je i dalje slobodan.

U sedam sezona filmove je u ovom kinu pogledalo više od 100.000 gledatelja, a za sve projekcije tražilo se mjesto više. Organizatori kažu da su njihovi partneri postali prijatelji kina i ovo mjesto učinili toliko posebnim da ekipa kina nerijetko tijekom godine u gradu prima pohvale za svoj rad i upite kada kreće nova sezona.

Sve o novoj sezoni Ljetnog kina Gradec ispričali su u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" organizator Miran Hadži Veljković i umjetnički direktor Marijan Bosnir

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!