12:50 / 13.09.2019.

Autor: V.M./HRT

Nove HRT-ove serije i filmovi

-

-

Foto: - / -

HRT donosi bogat dramski program u jesenskoj shemi. Više o njemu doznali smo od urednika, glumaca i autora dramskih serijala.
HRT donosi bogat dramski program u jesenskoj shemi. Više o njemu doznali smo od urednika, glumaca i autora dramskih serijala.

Humoristična serija 'Ko te šiša od nedjelje, 22. rujna, ponovno će pred malim ekranima okupljati obiteljsku publiku, a u terminu Dramskog programa ponedjeljkom na HTV1 gledat ćemo reprizu Patrole na cesti i Čuvara dvorca, te premijerno Svećenikovu djecu.

Dugo iščekivana serija Antuna Vrdoljaka o životu generala Ante Gotovine na programu je početkom prosinca, a film General trenutno igra u kinima, u kojima ga je do sada pogledalo oko 70 tisuća ljudi.

Nakon Generala na male ekrane stiže još jedna ratna priča iz Domovinskog rata - serija Nestali posebna po tome što je u potpunosti snimana u eksterijerima.

Početkom proljeća ponovno ćemo se vratiti u redakciju Novina, a prenosit ćemo i dodjelu Nagrade hrvatskog glumišta, obilježiti Svjetski dan kazališta i emitirati ciklus dokumentarnih Portreta hrvatskih dramskih umjetnika (Ivo Gregurević, Georgij Paro, Neva Rošić, Zlatko Vitez).

Novu sezonu Dramskog programa HTV-a u emisiji Dobro jutro, Hrvatska predstavili su urednica odjela Zinka Kiseljak, glumci Boris Svrtan i Filip Križan, te redatelj Aldo Tardozzi:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!