Oliver kroz fotografije - veliki čovjek, muž, otac i djed

13.09.2019.

15:58

Autor: Ivana Šilović/HRT

-

-

Foto: - / -

Projekt "Vridilo je - Oliver" svoju završnicu imat će 7. prosinca na Oliverov rođendan, velikim koncertom u splitskoj Areni.
Izložbom fotografija započeo je projekt "Vridilo je - Oliver" u čast jedinstvenog Olivera Dragojevića. Kroz iduće mjesece fotografijama, izložbom i na koncu velikim koncertom 7. prosinca u Spaladium Areni, svi štovatelji njegova umjetničkog rada još jednom će se prisjetit njegova iznimnog glazbenog opusa.

Fotografije iz albuma obitelji Dragojević još jednom potvrđuju njegovu jednostavnost i posebnost.

- Mi smo Feđi dali slike i sada gledam što je izabrao i baš mi je drago. Od trenutak kada smo se oženili i dobili djecu, to je cijeli naš život u 20-30 slika, govori Vesna Dragojević.

- Prvi puta se izlažu fotografije one koje predstavalju Olivera prvenstveno kao velikog čovjeka, muža, oca i pažljivog didu, kazao je autor izložbe Feđa Klarić.

Iza supružnika Dragojević 46 je godina zajedničkog života. Supruga Vesna kaže da joj još uvijek stižu poruke golemih emocija njegove publike sa svih strana svijeta.

Veliki mural, rad umjetnika Slavena Lagatora, još je jedna trajna uspomena na Olivera. Projekt "Vridilo je - Oliver" svoju završnicu imat će 7. prosinca na Oliverov rođendan, velikim koncertom u splitskoj Areni.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!