Preminuo glumac Aleksandar Bogdanović

25.12.2019.

19:46

Autor: T.V./HRT

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Od posljedica teške prometne nesreće u Osijeku je u 46. godini preminuo prvak Drame osječkog Hrvatskog narodnog kazališta Aleksandar Bogdanović.
Od posljedica teške prometne nesreće u Osijeku je u 46. godini preminuo prvak Drame osječkog Hrvatskog narodnog kazališta Aleksandar Bogdanović.Bogdanovića je 21. prosinca oko 22.35 vozilom udario 22-godišnjak, koji se udaljio s mjesta nesreće, a da mu nije pružio pomoć ili pozvao policiju. Policija ga je pronašla oko 23 sata, a u 23.45 vozač je priveden u policijske prostorije.

Omiljeni osječki glumac Aleksandar Bogdanović u trenutku nesreće upravo se vraćao kući nakon odigrane predstave u HNK. Od njega su se na Facebooku oprostili brojni kolege glumci, književnica Ivana Šojat, redatelji Mario Kovač i Branko Ištvanić, ekipa serijala Novine i drugi.  

Aleksandar Bogdanović rođen je 1974. u Osijeku. Akademiju dramske umjetnosti završio je u Novom Sadu, a član ansambla HNK Osijek bio je od 2011.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!