11:31 / 11.09.2019.

Autor: Anja Cerar/V.M./HRT

Slavni Jorge Bucay o pisanju, knjigama i životu

-

-

Foto: - / -

Slavni argentinski psihoterapeut i autor mnogih knjiga za samopomoć Jorge Bucay u Zagreb stigao na 7. Festival svjetske književnosti, a uoči sinoćnjeg predavanja za koje su karte bile danima rasprodane, Bucay je dao intervju za Vijesti iz kulture.
Sreća i sloboda dva su pojma koja određuju život slavnog argentinskog psihoterapeuta i autora mnogih knjiga za samopomoć Jorgea Bucaya, koji je u Zagreb stigao na 7. Festival svjetske književnosti.

Bucay je sinoć u prepunom Hrvatskom glazbenom zavodu održao predavanje i predstavio novu knjigu 'Klasične priče da se bolje spoznaš', u kojoj objašnjava zašto je važno čitati bajke i što odrasli mogu iz njih naučiti.

Njegove knjige, prevedene na dvadeset četiri jezika, postale su hitovi  u više od trideset zemalja. Uoči sinoćnjeg predavanja u Hrvatskom glazbenom zavodu za koje su karte bile danima rasprodane, dok se red za ulaz u dvoranu protezao diljem Gundulićeve ulice, Jorge Bucay je dao intervju za Vijesti iz kulture:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!