"Star Wars Enciklopedija likova" u izdanju Rockmarka

04.07.2022.

09:48

Autor: HRT/Hina/E.L.S.

"Star Wars Enciklopedija likova" u izdanju Rockmarka

"Star Wars Enciklopedija likova" u izdanju Rockmarka

Foto: HTV / HRT

Glazbena knjižara Rockmark objavila je dopunjeno i prošireno izdanje bogato ilustrirane "Star Wars Enciklopedije likova" s likovima iz svih dosad objavljenih filmova, ali i nekih serija, uz pregršt manje poznatih zanimljivosti i detalja.

Od 2011. objavljeno je nekoliko izdanja Enciklopedije. U ovom najnovijem nalaze se likovi iz svih dosad objavljenih filmova, ali i serija poput "Rogue One", "Solo", "The Mandalorian" ukupno njih više od 275: junaci, zlikovci, droidi i ostali koji su odigrali svoje uloge u Star Wars svemiru - svi na jednom mjestu, s detaljnim profilom, slabo poznatim činjenicama i čudesnim slikama.

- Želite li proširiti ili osvježiti svoje znanje o Star Warsu, 'dalekoj galaktici' i likovima koji su je obilježili Enciklopedija je odličan početak, ističu iz Rockmarka.

Svaki lik opisan je kratkim ali jezgrovitim tekstom, pa se uz najosnovnije informacije o svakome može doznati i pregršt detalja koji nisu navedeni u filmovima ili serijama.

Tko je ukrao nacrte Zvijezde smrti? Koji je droid postao nemilosrdni lovac na ucjene? Tko može disati na kopnu i pod vodom? Kako prepoznati stormtroopera s činom? Kod koga je Darksaber? Koliko je visok Grogu?

"Star Wars Enciklopedija likova" sjajan je vodič kroz Star Wars svemir, a uz brojne manje poznate zanimljivosti, čak će i okorjeli fanovi doznati nešto novo o kultnim likovima, poručuju iz Rockmarka.

Prijevod na hrvatski potpisuje Stjepan Vrečko.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!