Tereza Kesovija proslavila 60 godina glazbene karijere

20.02.2018.

10:55

Autor: vm/ljs/HRT

default error photo
Spektakularnim koncertom 'To sam ja' u dvorani Lisinski naša poznata pjevačica Tereza Kesovija sinoć je proslavila 60 godina glazbene karijere.
Spektakularnim koncertom 'To sam ja' u dvorani 'Lisinski' naša poznata pjevačica Tereza Kesovija sinoć je proslavila 60 godina glazbene karijere.

Njezina vrhunska i neponovljiva interpretacija već više od pola stoljeća osvaja domaću i stranu publiku. S Terezom je bezvremenske hitove pjevala cijela dvorana. Bio je to vremeplov onoga što je obilježilo sjajnu karijeru naše glazbene dive.

Pa najteže je bilo odabrati repertoar. Da smo uzeli samo po jednu pjesmu s 51 nosača zvuka, koliko ih je objavljeno samo na ovim prostorima, bilo bi previše. Morali smo uložiti jako velik napor da izaberemo pjesme koje ljudi najviše očekuju, ali odabrali smo i nove jer tako mora biti,  rekla je Tereza Kesovija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!