Veliko priznanje zagrebačkoj agenciji Brigada

23.01.2018.

10:52

Autor: Inja Svetl / V.M

default error photo
Za izložbu 'Croatia je Hrvatska', tim zagrebačke agencije Brigada osvojio je nagradu IIDA Global Excellence za najbolje dizajniranu izložbu na svijetu prema ocjeni Svjetskog udruženja dizajnera interijera.
Za izložbu 'Croatia je Hrvatska', tim zagrebačke agencije Brigada osvojio je međunarodnu nagradu IIDA Global Excellence za najbolje dizajniranu izložbu na svijetu prema ocjeni Svjetskog udruženja dizajnera interijera.

Riječ je o interaktivnoj i multimedijskoj izložbi koja je prošle jeseni bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič. Koncipirana je kao vremeplov kroz paralelne povijesti Hrvatske, Zagreba i Croatia osiguranja, a građani su izložbu mogli dopuniti svojim obiteljskim pričama. Nagrada je autorima ovih dana uručena u Parizu.

Bila je vrlo ozbiljna konkurencija u kojoj su bili radovi iz cijeloga svijeta – od Japana preko Hong Konga i Europe do Kanade – i zaista su to bili vrhunski radovi za vrhunska rješenja,  rekao je kreativni direktor Brigade Damjan Geber.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!