12:03 / 13.02.2018.

Autor: Vlatka Kolarović / V.M.

Za glumca je ključno ostati dijete

Počivali u miru

Počivali u miru

Foto: - / -

O životnom putu i strasti za glumom razgovarali smo s protagonisticom serije Počivali u miru i glumicom s diplomom komparativne književnosti i kroatistike Juditom Franković.
O njezinom životnom putu i strasti za glumom razgovarali smo s glumicom s diplomom komparativne književnosti i kroatistike – Juditom Franković koja i danas vjeruje da je za svakog glumca ključno: ostati dijete.

Popularna i nagrađivana glumica poznata je po ulogama u filmovima Sonja i bik ili Ćaća, da spomenemo samo neke, a upravo je možete gledati kao novinarku Luciju Car u trećoj sezoni serije Počivali u miru, koju emitiramo ponedjeljkom na HRT1, te zajedno s prve dvije sezone prikazujemo na usluzi HRTi .

Kako slijediti svoju intuiciju i u trenucima dok vas institucije odbijaju, kako raditi na sebi i kada postoje brojne prepreke – pitanja su to na koje je Judita Franković odgovarala u emisiji Treći format, koju - osim nedjeljom na HRT3 - možete pratiti na usluzi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!