16:50 / 27.08.2018.

Autor: T.V./P.P.M./HRT

1. Kazališni kamp Vrtek

-

-

Foto: - / -

Dvoje mladih glumaca i lutkara iz Čakovca prije godinu dana pokrenulo je Kazališnu družinu Kontrast teatar. Do danas su premijerno izveli već tri predstave, a svoju ljubav prema glumi prenjeli su i djeci na 1. Kazališnom kampu Vrtek.
Dvoje mladih glumaca i lutkara iz Čakovca prije godinu dana pokrenulo je Kazališnu družinu Kontrast teatar. Do danas su premijerno izveli već tri predstave, a svoju ljubav prema glumi prenjeli su i djeci na 1. Kazališnom kampu Vrtek. Naša ekipa je posjetila Lutkaonicu.

U pravom 'vrteku' nema čega nema, plodovi prirode na povišenim gredicama, a duboko u vrtu, otkrivaju se tajne izrade lutaka. Dvadestero je djece odlučilo dio praznika provesti u prvom Međimurskom kazališnom kampu.

Nema ljepšega od kreativnosti u prirodi, a Lutkaonica prvog kazališnog kampa u čarobnom vrteku rezultirala je najrazličitijim vrstama i likovima lutaka, oživotvorenim idejama i nepresušnoj mašti. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!