17:03 / 08.03.2018.

Autor: K.D./HRT

250 plivača osnovnoškolaca na prvenstvu Vukovaru

-

-

Foto: - / -

Završnicu državnog prvenstava školskih sportskih društava u plivanju organizira Hrvatski školski sportski savez. Na prvenstvo u Vukovar stigli su svi županijski pobjednici. U bazenu je svoje snage odmerilo 15 muških i 15 ženskih ekipa iz cijele zemlje.

Vukovar je grad domaćin velikoga sportskog natjecanja u plivanju gdje se 30 najuspješnijih osnovnoškolskih ekipa s više od 250 sudionika iz čak 15 hrvatskih županija borilo za naslov novih državnih prvaka.

Završnicu državnog prvenstava školskih sportskih društava u plivanju organizira Hrvatski školski sportski savez. Na prvenstvo u Vukovar stigli su svi županijski pobjednici. U bazenu je svoje snage odmerilo 15 muških i 15 ženskih ekipa iz cijele zemlje.

50 metarski bazen preplivali su najbrže u svim plivačkim tehnikama. Osim medalja i zlatnih pehara ovim malim sportašima važan je pozitivan sportski duh. Uz mnoštvo zabave i smijeha iz Vukovara su poslali poruku jednakosti i  prijateljstva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!