Ana i Kazo dokazuju da muškarac i žena mogu biti odlični prijatelji

20.04.2021.

18:27

Autor: Kod nas doma/HRT

default error photo

Ana je učiteljica razredne nastave. Jedno brutalno kreativno, vedro, drago biće puno ljubavi, koje želi biti sretno i širiti tu sreću oko sebe. U slobodno vrijeme bavi se heklanjem, Anu Katušić opisao je njezin prijatelj, Kazimir Mikašek. Ana, pak, za "Kazu" kaže kako je glazbeni čarobnjak i njezin sudrug u društvenim igrama, kojeg poznaje već deset godina. 

Ovo dvoje prijatelja "spojio" je zapadnoafrički bubanj, a u slobodno vrijeme uživaju zajedno igrati raznorazne društvene igre.

- Bio sam ljubitelj društvenih igara i puno prije, ali sam nekako zaboravio na to – 'Angie' mi je vratila tu strast, rekao je  Kazimir, a Ana nadodaje kako je ovisna o društvenim igrama.

- Osjećam se super kad pobijedim, dodala je s osmijehom.

Kad bi morali jedan drugoga usporediti s nekom hranom, Kazimir kaže kako bi Ana bila jedan jako dobar sladoled.

- Sa smrvljenim keksima unutra i možda nekim voćem. I onda uzmeš mrkvu, izdubiš ju, i umjesto žlice s njom grabiš sladoled i jedeš ga s mrkvom, naglasio je Kazo. S druge strane, Anaje rekla kako bi Kazu usporedila s gustom juhom od brokule.

- Iskreno, lijepo, zdravo za dušu i tijelo, zeleno, poručila je.

Ovaj par prijatelja savršen je primjer kako muškarac i žena mogu biti samo to – odlični prijatelji.

- Baš uživamo kao prijatelji. Zašto ne?, zaključila je Ana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!