Bajkeri iznenadili dubrovačku djecu

17.12.2022.

18:24

Autor: Sandra Lacković/Regionalni dnevnik/HRT/A.S.

Bajkeri iznenadili štićenike Doma "Maslina"

Bajkeri iznenadili štićenike Doma "Maslina"

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Dubrovačke Motomrazove nestrpljivo su iščekivali u Dječjem domu "Maslina". Nastavili su višegodišnju tradiciju i stigli s darovima. U međuvremenu se između njih i štićenika razvilo posebno prijateljstvo.

Veselje, radost i uzbuđenje štićenika Dječjeg doma "Maslina". Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, stigli su Motomrazovi s darovima.

- Sretan sam kao i svi moji prijatelji, uzbuđeni,rano smo se probudili jedva smo čekali da dođu, rekao je Dario


- Uvijek dođu širit pozitivnu energiju, uvijek se veselimo osobito najmlađi kad se voze na motoru i kada izdvoje vrijeme za nas, rekao je Mario.  

Već godinama bajkeri šire plemenitu ideju među Dubrovčanima. Odaziv je i ovaj put bio velik, mnogi su sugrađani donirali novac, a bajkeri kupuju što je Domu potrebno. No sam dolazak djeci i mladima znači više od darova pa se u međuvremenu među njima razvilo posebno prijateljstvo - Motomrazovi nisu obični gosti, oni su najdraži prijatelji. 

- Djeci posebno znači jer ljudi dolaze od srca. Godinama od svog novca izdvajaju i kupuju poklone po potrebi pored slatkih darova. Tako da svima zahvaljujemo svi su dobrodošli u Dom, kazala je Ilijana Stojanović, ravnateljica Dječjeg doma "Maslina".

- Ove godine hvala Bogu ponovno smo tu, ovaj dječji osmijeh je najveća plaća ovo što mi skromnim doprinosom učinimo za njih. Trudit ćemo se i ubuduće da se nastavi tradicija, da im budemo dragi gosti, poručio je Zoran Stanković.

Dobro raspoloženje nije poremetio ni Grinch. Danas i dječje želje za Božić prigodne.

- Dres od Kylian Mbaye. Danas se navija za Hrvatsku, a sutra za Francusku, rekao je Dario.

Navijamo za Hrvatsku - ali i za djecu iz "Masline". 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!