10:30 / 22.01.2018.

Autor: HRT

Besplatno predavanje za studente o vještinama zapošljavanja

-

-

Foto: - / -

S osnovama procesa zapošljavanja, analizom natječaja za posao, pripremom molbe i životopisa te važnosti razgovora za posao, studente će upoznati stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić.
Kako bi studentima omogućili uspješan izlazak na tržište rada, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i CareerCentar organiziraju besplatno predavanje Vještine zapošljavanja.

Predavanje će se održati sutra, 24. siječnja s početkom u 17 sati u Stablu znanja, dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25).

S osnovama procesa zapošljavanja, analizom natječaja za posao, pripremom molbe i životopisa te važnosti razgovora za posao, studente će upoznati stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić koji je krajem prošle godine pokrenuo CareerCentar, on-line platformu za edukaciju te povezivanje poslodavaca i kandidata za posao.

Benić iza kojeg je desetogodišnje iskustvo u optimizaciji procesa zapošljavanja, mladima će pojasniti koga poslodavci smatraju savršenim kandidatom za posao te kako sebe procijeniti iz njihove perspektive.

Kako bi studenti stekli vještine zapošljavanja, siječanjsko je predavanje prvo u ciklusu edukativnih sadržaja iz područja zapošljavanja u Stablu znanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!