Britanski magazin TVB Europe o HRT-ovoj Školi na Trećem

20.03.2020.

14:05

Autor: Komunikacije HRT-a

-

-

Foto: - / -

Nakon Reutersa i CNN-a, strani mediji nastavljaju izvještavati o projektu HRT-a Škola na Trećem.
Nakon Reutersa i CNN-a, strani mediji nastavljaju izvještavati o projektu Hrvatske radiotelevizije (HRT) Škola na Trećem, pa je tako danas je o tome putem svog internetskog izdanja izvijestio i britanski magazin TVB Europe, specijaliziran za praćenje događaja u televizijskoj industriji.

U članku pod nazivom On air schooling (Škola u eteru) autora Philipa Stevensa navodi se kako se HRT, hrvatski javni servis, angažirao kako bi emitirao nastavu putem svog Trećeg programa počevši od ponedjeljka, te kako nastavu gleda više od 100.000 učenika.

U članku se citira i voditeljica projekta Rahela Štefanović, koja je rekla kako je trenutno angažirano šestero učitelja i da se nastava emitira iz novo uređenog HRT-ova studija. Citirajući je dalje, magazin navodi kako su odjeci HRT-ovog projekta iznimno dobri, a reakcije ohrabrujuće.

Također, TVB Europe citira i Glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, koji je rekao kako je projekt Škola na Trećem iznimno važan, a HRT je pored toga postao i referentni informativni pool Hrvatske za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa u Hrvatskoj.
Program "Zajedno za zdravlje" - Naš Četvrti program HTV 4, kao i Prvi program Hrvatskog radija, od jučer su postali program Zajedno za zdravlje, koji neprekidno izvještava javnost, a što je, uostalom, i uloga javnog medijskog servisa, završava članak TVB Europe, citirajući Glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!