16:46 / 31.07.2019.

Autor: Odri Ribarović/HRT

Dječji mjuzikl očarao glazbom, plesom i akrobacijama

-

-

Foto: - / -

Četrdesetak talentiranih mladih plesača osnovnoškolske i srednjoškolske dobi za ovaj nastup u "Školi snova" pripremalo se punih godinu dana.
Dječji mjuzikl "Škola snova" inspiriran filmom "Najveći šoumen" izveden je u sklopu riječkog Ljeta na Gradini. Donio je inspirativnu priču o ostvarenju snova protkanu glazbom, glumom i plesom.
Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!
Specijalna gošća mjuzikla "Škola snova" Medea Market Sindik zapjevala je u naš mikrofon prije početka showa. A upoznali smo i najmlađu plesačicu - 9-godišnju Elenu čija se obitelj vratila iz Švicarske.

Četrdesetak talentiranih mladih plesača osnovnoškolske i srednjoškolske dobi za ovaj nastup u "Školi snova" pripremalo se punih godinu dana.

- Priča šalje snažnu motivacijsku poruku da je uistinu sve što zamisliš moguće, da se snovi ostvaruju - poručuje Ana Cvitan, koreografkinja i scenografkinja.

Sinergijom glazbe, plesa i akrobacija sjajno su dočarali uspjeh mlade školske spremačice koja nije imala sreće baviti se glazbom, ali je zato uspjela učenike motivirati da upravo s pomoću glazbe ostvare pozitivne promjene.

A Trsatska gradina, poznati srednjevjekovni vidikovac koji sa 138 metara visine dominira iznad Rijeke - još se jednom pokazala kao dojmljiva pozornica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!