Dvije nagrade za "Ljub…av-av” na 20. međunarodnom festivalu “Maslačak”

21.05.2018.

08:21

Autor: E.L.S./HRT

default error photo
Riječ je predstavi nastaloj u suradnji s Udrugom Pobjede i volonterima Azila za pse u Nemetinu.
Dramski studio za srednjoškolce i predstava "Ljub... av-av" osvojili su nagradu za najbolju predstavu i najbolju scenografiju na netom završenom 20. međunarodnom festivalu dječjih kazališta Maslačak (Dandelion) u Sisku.

Riječ je predstavi nastaloj u suradnji s Udrugom Pobjede i volonterima Azila za pse u Nemetinu. Za režiju, izbor glazbe, kostima i uređenje scene bila je zadužena Areta Ćurković, za umjetničko oslikavanje dijelova scenografije Domagoj Pintarić, Rea Čondrić, Mihael Čevizović, Ivana Vukićević i Areta Ćurković, dok oblikovanje rasvjete potpisuje Igor Elek. U predstavi igraju:  David Uranjek, Niko Anić, Lea Vrbanić, Franko Cebić, Petra Prološčić, Renato Ivešić, Lora Kovač, David Šokman / Karlo Novaković, Mia Marković, Mihael Čevizović, Domagoj Pintarić i  Karla Grbešić / Matko Jukić.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska gostovali su Areta Ćurković, voditeljica Dramskog studija za srednjoškolce Osijek, Ivana Crnoja, predsjednica Udruge "Pobjede" Osijek i Franko Cebić, polaznik Dramskog studija za srednjoškolce.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!