16:05 / 25.04.2019.

Autor: Maja Tokić/T.V./HRT

Evo što 18-godišnjaci misle o životu, seksu i ludim izlascima

-

-

Foto: - / -

Neka istraživanja pokazuju da su sve konzervativnijih pogleda na svijet i nerijetko tradicionalniji od roditelja. A, s druge strane, slušaju cajke i na njih režu vene. U životu maštaju da će imati moćne "pile", hrpu novca i vječnu slavu. Je li baš sve upravo tako?
Od mobitela se ne odvajaju premda rijetko telefoniraju. Bez "chata" za njih života nema. Bez Instagrama jednostavno ne postoje. Njima je gotovo sve dostupno i upravo zato često jako dosadno. Ne zanima ih ozbiljna politika, ali pamte političare sklone ispadima. 

Neka istraživanja pokazuju da su sve konzervativnijih pogleda na svijet i nerijetko tradicionalniji od roditelja. A, s druge strane, slušaju cajke i na njih režu vene. U životu maštaju da će imati moćne "pile", hrpu novca i vječnu slavu.

Je li baš sve upravo tako? Kakva stajališta imaju o životu, seksu i ludim izlascima pitali smo njih same, zagrebačke 18-godišnjake.

Evo što su nam sve rekli:    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!