Francuska alijansa Osijek: Ljeto s Franom

07.06.2018.

19:33

Autor: T.V./A.B./HRT

default error photo
Francuska alijansa Osijek organizira program Ljeto s Franom cjelodnevnog boravka djece od 7 do 12 godina tijekom školskih praznika. Upis djece trajat će do petka, 15. lipnja.
Francuska alijansa Osijek organizira program Ljeto s Franom cjelodnevnog boravka djece od 7 do 12 godina tijekom školskih praznika. Upis djece trajat će do petka, 15. lipnja. Program Ljeto s Franom održavat će se od 18. lipnja do 13. srpnja, od ponedjeljka do petka. Program obuhvaća boravak na zraku, tjelesne aktivnosti u parku ili u dvorani OŠ Franje Krežme, učenje francuskog, ručak i užinu te likovne, filmske i tematske radionice.

U pratnji animatora, muzejskih pedagoga i profesora, djeca će se zabavljati i uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike. Jedini multidisciplinarni ljetni program za djecu u Osijeku, program Ljeto s Franom omugućuje djeci učenje i usavršavanje vještina kroz igru, zabavu, pjesmu i boravak u prirodi. U okviru programa Ljeto s Franom, muzejski pedagozi Muzeja likovnih umjetnosti u Osijeku djecu će učiti različitim likovnim tehnikama, upoznavati s umjetničkim djelima i poticati na umjetničko izražavanje i razvoj grafo-motorike.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!