13:05 / 04.07.2018.

Autor: T.V./I.B./HRT

Glazbena radionica za djecu Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle

-

-

Foto: - / -

Životni i glazbeni partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle vodili su glazbenu radionicu u sklupu Festivala Tobogan u kojoj su polaznici stvarali autorsku glazbu za animirani film.
Drugo izdanje Festivala Tobogan - aktivne ferije za djecu odvija se u Rijeci od 27. lipnja do 8. srpnja i bit će izuzetno bogato i nudi tridesetak različitih, redom besplatnih programa na različitim gradskim lokacijama.

Festival uključuje besplatne radionice animiranog filma, izrade videoigara, stripa, dramsko-lutkarske i glazbene radionice, pisanje, projekcije filmova, igranje videoigara, a lokacija je nekoliko: od Exportdrva, preko gradskih parkova, Hartere, gradskih kulturnih ustanova, plaža, tržnice te drugih poznatih gradskih prostora.

Životni i glazbeni partneri Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle vodili su glazbenu radionicu u kojoj su polaznici stvarali autorsku glazbu za animirani film. Posjetila ih je naša riječka ekipa: 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!