I bilo srce je član Hajduka

05.02.2019.

07:32

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

U mjesecu u kojem Hajduk slavi rođendan pokrenute su dvije humanitarne akcije: "Bilo srce" i besplatan upis u otvorenu školu.
Humanitarni klub navijača "Bilo srce" i udruga "Naš Hajduk" pokrenuli su akciju pod sloganom "I bilo srce je član Hajduka", a čiji je cilj prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk Split.

- Akcija se provodi u sklopu EU projekta "Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja", u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji - objasnili su organizatori.

Svi koji žele trenirati s najboljim trenerima, u najkvalitetnijim uvjetima, postati dio Hajdukove škole, mogu se tijekom veljače besplatno upisati u Otvorenu školu HNK Hajduk.

Promotivna akcija vrijedi za mjesec veljaču, a upisati se mogu sva djeca od 5 do 12 godina. Treninzi se održavaju tri puta tjedno na novoizgrađenim terenima koji se nalaze uz pomoćno igralište stadiona Poljud, a djeca su podijeljena u tri uzrasne kategorije.

Djecu nogometnim vještinama podučavaju licencirani treneri iz Hajdukove Akademije. Otvorena škola djeluje kao dopunska selekcija Hajdukove Akademije, što znači da će svako dijete koje pokaže talent imati priliku prijeći u svoju dobnu kategoriju u sklopu Akademije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!