Interkulturalna i kreativna škola – X. gimnazija Ivan Supek

24.05.2018.

12:36

Autor: K.V./K.D./HRT

-

-

Foto: - / -

Zagrebačka X gimnazija Ivan Supek organizira konferenciju "Interkulturalna i kreativna".

Zagrebačka X gimnazija Ivan Supek organizira konferenciju "Interkulturalna i kreativna škola", kako bi podijelili sadržaje i znanja koja su usvojili sudjelujući u Erasmus+ projekt pod nazivom TIDE (Together for Intercultural and Diverse Europe) - Zajedno za Europu prepunu različitosti, u okviru programa Erasmus+.

Taj projekt potiče interkulturalnost, inkluzivnost i kreativno ozračje u kojem se prihvaćaju svi oblici različitosti te kreiranje atmosfere u kojoj učenici vole učiti, a nastavnici vole podučavati.

Sudionici projekta će predstaviti sadržaje koje su usvojili tijekom mobilnosti.  Na konferenciji će izlagati i  profesor fizike Ivica Puljak, FESB Split te Eli Pjaca Plavšić i Višnja Pavlović iz Foruma za slobodu odgoja. Predviđen je dolazak 120 nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja iz cijele Hrvatske.

Za Dobro jutro, Hrvatska ovu Interkulturalnu i kreativnu školu su najavile ravnateljica Željka Frković i psihologinja Marija Roth.

-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!