16:16 / 13.06.2018.

Autor: T.V./S.B./HRT

Kako otvoriti kontejner ako imaš pune ruke vrećica?

-

-

Foto: - / -

Kako otvoriti kontejner ako imaš pune ruke vrećica sa smećem? S ovim su se problemom suočile pazinske srednjoškolke, i utvrdile da može proizvesti prilično neugodne situacije.
U 2018. godini Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) slavi 25 godina rada. Tim povodom HUP potiče i promovira poduzetništvo te je organizirao nagradni natječaj namijenjen timovima učenika srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Žiri Hrvatske udruge poslodavaca zaključio je natječaj te ocijenio 175 pristiglih radova timova učenika i mentora koji su svoje poduzetničke ideje prijavili na nagradni natječaj Poduzetnici budućnosti.

Natječaj je bio namijenjen timovima svih srednjih škola Republike Hrvatske, a Hrvatska udruga poslodavaca provodila ga je uz partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sredstva od nagradnog fonda od 250.000 kuna, koje će škole dobiti kao nagradu za najbolje ocijenjene projekte i ideje, uložiti će se u edukaciju učenika o poduzetništvu te razvoj poduzetničkih znanja i vještina učenika škole.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska predstavit ćemo 5 nagrađenih projekata. U današnjoj emisiji odlazimo u Pazin, Gimnaziju i strukovnu školu Jurja Dobrile.

Kako otvoriti kontejner ako imaš pune ruke vrećica sa smećem? S ovim su se problemom suočile pazinske srednjoškolke, i utvrdile da može proizvesti prilično neugodne situacije. Pogledajte kako su riješile taj problem:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!