00:01 / 19.12.2018.

Autor: M.S./D.M./HRT

Koncert za učenike koji nemaju za maturalac

Foto: Maja Sever/HRT

Foto: Maja Sever/HRT

Foto: - / HRT

Učenici Klasične gimnazije u Zagrebu i ove godine organizirali su koncet kako bi prikupili novac za svoje školske kolege koji ne mogu platiti maturalno putovanje u Grčku.
Učenici Klasične gimnazije u Zagrebu i ove godine organizirali su koncet kako bi prikupili novac za svoje školske kolege koji ne mogu platiti maturalno putovanje u Grčku. Učenici sa svojim bendovima svirali su u klubu Sax u Palmotićevoj ulici.

U pozivu na koncet, objavljenom na Facebooku poručili su: "Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.
Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi".Ovo nije prvi put da su se učenici Klasične gimnazije solidarizirali sa svojim prijateljima. U ožujku je sličan koncet održan u Močvari, a prethodnih godina za svoje su kolege svirali na igralištu škole.
Foto: Maja Sever/HRT

Foto: Maja Sever/HRT

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!