10:28 / 08.08.2018.

Autor: T.V./A.H.Š./HRT

Ljetna Muzeologajnica u Čakovcu

-

-

Foto: - / -

Sve što žele znati o svom kraju, njegovoj povijesti, umjetnosti, znanih i neznanih junaka i još koječemu, čakovečki školarci mogu doznati i pitati na tematskim radionicama koje organizira čakovečki Muzej Međimurja.
Sve što žele znati  o svom kraju, njegovoj povijesti, umjetnosti, znanih i neznanih junaka i još koječemu, čakovečki školarci mogu doznati i pitati na tematskim radionicama koje organizira čakovečki Muzej Međimurja. Kroz sedam radionica obrađuju brojne, zanimljive i korisne teme.

Što se može naći u čakovečkom Perivoju Zrinskih, koje biljne vrste ondje rastu, koje životinje žive, o svemu su tomu sa zanimanjem slušali mladi polaznici dječjih radionica čakovečkog muzeja Muzeologajnica. Iako njime redovito prolaze, doznali su puno toga novoga.  I ne samo o tom spomeniku parkovne arhitekture. 

Osim što oplemenjuju slobodno vrijeme djeci, radionice su uvertira u novi set koji kreće na jesen, a koji će biti namijenjen djeci svih uzrasta, od vrtića do srednje škole.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!