Megablast okuplja mlade zaljubljenike u break dance

02.01.2018.

14:14

Autor: DJH/M.Š.

default error photo
Svoje plesne vještine u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazali su 'opaki breakdanceri', odlična plesna skupina Megablast.
Svoje  plesne vještine u emisiji Dobro jutro, Hrvatska pokazali su 'opaki breakdanceri', odlična plesna skupina Megablast.
Plesni klub Megablast sudjelovao je 2017. na Svjetskom prvenstvu u break danceu u Kopenhagenu. Osvojili su 2. mjesto u konkurenciji juniorskih break dance timova, u sastavu David Buntak, Fran Vodopija, Josip Geci, Karlo Dobrinčić, Luka Kliba i Stjepan Banić Gregurek. Osim toga član Plesnog kluba Megablast David Medur, na Svjetskom kupu za break dance pojedince u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, osvojio je 3. mjesto u konkurenciji juniora. Gorički plesni klub nikad nije imao bolje rezultate na nekom prvenstvu u break danceu. Mogu se ponositi time što su im svi natjecatelji prošli su kvalifikacije i plasirali se u battleove.
Svjetski kup dio je Svjetskog prvenstva u street plesovima koje se održalo u Kopenhagenu krajem listopada 2017. Natjecanje se odvijalo pod kapom International Dance Organization (IDO) na kojem naši natjecatelji nastupili kao članovi kluba i Hrvatskog show dance saveza.

Svoje umijeće u emisiji predstavili su David Medur, Tian Spajić, Eros Bukal, Luka Kliba, David Buntak, Fran Vodopija, Karlo Dobrinčić, Josip Geci i Stjepan Banić Gregurek, a Gordan Križaj, voditelj Plesne skupine Megablast predstavio je klub i njegove vrijedne natjecateljske rezultate.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!