08:09 / 24.04.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Najsuvremeniji košarkaški kamp u regiji, vrhunski trenerski kadar i najmodernija tehnologija

-

-

Foto: - / -

Kamp je smješten u Zaboku, u termama Tuhelj, a radit će u dva perioda, od 25. lipnja do 2. srpnja i od 2. srpnja do 9. srpnja.
Hrvatska košarka ima novu priliku naročito kad su mlađe generacije u pitanju. Kako bi se osigurala budućnost hrvatske košarke potrebno je raditi na njezinom razvoju te pažljivo i stručno raditi s generacijama koje dolaze. Upravo zato osnovan je Basketball Camp Croatia, međunarodni košarkaški kamp u kojem će od ovog ljeta trenirati mladi iz cijele Hrvatske i regije.

Kamp je smješten u Zaboku, u termama Tuhelj, a radit će u dva perioda, od 25. lipnja do 2. srpnja i od 2. srpnja do 9. srpnja.

S mladim košarkašima radit će pomoćni trener turskog Efes Pilsena Tomislav Mijatović, trener slovenskih prvoligaša Damjan Novaković i bivši pomoćni trener Hrvatske košarkaške reprezentacije Ivan Velić. Gosti kampa bit će i direktor omladinskog kampa Real Madrida Alberto Angulo te bivši igrač i trener Cibone i reprezentacije BiH, Damir Mulaomerović. Ambasador kampa koji će savjetima pomoći mladim košarkašima je hrvatski reprezentativac i igrač KK Cibona Marin Rozić.

Polaznici kampa, na koji se mogu prijaviti svi mladi zaljubljenici u košarku, trenirat će u novoj dvorani KK Zabok, člana hrvatske Premijer lige. Moderna i potpuno opremljena dvorana pružit će idealne uvjete za trening, a za brušenje košarkaških vještina pobrinut će se vrhunski košarkaški stručnjaci.

Kamp se održava u organizaciji KK Zabok, KK Bosco i košarkaške agencije Pepi Sport. Cilj kampa nije samo omogućiti mladima rad s vrhunskim trenerima, već i pružiti im priliku za druženje i sklapanje novih prijateljstava kroz sport.

Uz pomno planiran dnevni program treninga, polaznike kampa očekuje i zabava na bazenima termi Tuhelj te udoban smještaj u hotelu Well.

Najsuvremeniji košarkaški kamp u regiji, vrhunski trenerski kadar i najmodernija tehnologija jamči da će Basketball Camp Croatia uskoro postati pravi rasadnik košarkaškog talenta.

O "Basketball campu Croatia" u emisiji Dobro jutro, Hrvatska su govorili Pero Dujmović, suorganizator i Marin Rožić, kapetan KK Cibona.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!