17:27 / 18.01.2018.

Autor: DJH/M.Š.

Naučite kako raditi u timu, snaći se u stresnoj situaciji, prijaviti se za posao...

Dora Murk i Katja Ivić

Dora Murk i Katja Ivić

Foto: - / -

Ne znaš kako prenijeti svoje ideje kolegama? Loše se snalaziš u stresnim situacijama? Treba ti pomoć da se pripremiš za razgovor za posao? Odgovore nudi Soft Skills Akademija.
Ne znaš kako prenijeti svoje ideje kolegama? Loše se snalaziš u stresnim situacijama? Želiš napokon shvatiti što pokreće tebe i druge oko tebe? Treba ti pomoć da se pripremiš za razgovor za posao? Odgovor na ove i mnoge slične probleme nudi Soft Skills Akademija (SSA).
Soft Skills Akademiju (SSA) organizira Europska udruga studenata elektrotehnike (Electrical Engineering STudents' European Association - EESTEC), a radi se o besplatnoj radionici mekih vještina u kojoj sudionici kroz treninge i predavanja stječu znanja koja ne uče tijekom školovanja čime se pripremaju za rad nakon završenog fakulteta. SSA će se održati od 19. do 21. siječnja, Fakultetu elektrotehnike i računarstva Zagrebu, a prima čak 60 studenata što ju čini najvećom takvom radionicom u regiji. Studenti će na njoj imati priliku kroz tri dana sudjelovati na interaktivnim treninzima, koje će voditi međunarodni certificirani EESTEC treneri. Po završetku radionice svaki redovni polaznik dobiva certifikat o sudjelovanju i dodatak s opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis prilikom prijave za posao.
Radionice SSA održavaju se već pet godina na FER-u, a na njih dolaze osim FER-ovaca i studenti drugih fakulteta. Više o akademiju u emisiji Dobro jutro, Hrvatska  govorili su Katja Ivić, predsjednica udruge EESTEC LC i Dora Murk, glavna organizatorica Soft Skills Academy.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!