19:23 / 24.01.2018.

Autor: DJH/M.Š.

Neka bude jednako

Tjaša Ličanin i Natalija Belošević

Tjaša Ličanin i Natalija Belošević

Foto: - / -

Neka bude jednako, naziv je humanitarnog koncerta koji će se održati ove subotu na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računalstva.
Neka bude jednako, naziv je humanitarnog koncerta koji će se održati ove subotu u prostorijama zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računalstva.  
Organizatori su Leo klub, mladi Lionsi, a sva prikupljena sredstva idu Centru za autizam Zagreb i Udruzi za Downov sindrom Zagreb, odnosno za pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Organizatori su okupili sjajne izvođače, među kojima su Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, Ženski vokalni sastav Rezonanca, Bruno Boj (klavir), Luka Lovreković (gitara), Ivan Šimatović (gitara), Divna Šimatović (gitara) i Petra Antolić (pjevačica i kantautorica).
 
Više o koncertu u emisiji Dobro jutro, Hrvatska govorili su Natalija Belošević, predsjednica Udruge za down sindrom i Tjaša Ličanin, predsjednica Leo kluba Zrinski iz Čakovca.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!