Oni znaju kako se navija za naše rukometaše

24.01.2018.

13:00

Autor: DJH/M.Š.

default error photo
Danas se cijela Hrvatska priprema za podršku našim rukometašima u srazu s Francuskom. Zagrebački školarci iz 3. f razreda OŠ Tituša Brezovačkog snimili su i navijački video.
Danas se cijela Hrvatska priprema za podršku našim rukometašima u srazu s Francuskom. Ekipa Dobrog jutra  posjetila je jednu posebnu skupinu navijača - zagrebačke školarce iz 3. f razreda OŠ Tituša Brezovačkog.
Osnovnoškolci iz 3. f razreda škole Tituša Brezovačkog odlučili su podržati Hrvatsku rukometnu reprezentaciju pa su snimili navijački video i napisali nekoliko navijačkih pjesama za motivaciju našim rukometašima. Potaknuti pobjedama Kauboja učenici su napisali stihove podrške u kojima opisuju njihove sjajne poteze iz utakmice. Nakon poraza od Švedske došli su na ideju o snimanju navijačko-motivacijskog videa koji će biti dodatni vjetar u leđa rukometašima u daljnjim utakmicama.

Učiteljice Nikolina Kostiha i Kristina Ključarić ideju su objeručke prihvatile i krenule u realizaciju videa. Cijeli razred je uvjeren da će njihov video biti barem mali poticaj za važnu pobjedu protiv Francuske, a našim Kaubojima poručuju: Svim srcem smo uz vas!
Kakva je atmosfera danas u 3. f provjerio je Krešo Volarević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!