13:47 / 28.06.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Osječki MLU otvara ljetni atelje

-

-

Foto: - / -

Muzej likovnih umjetnosti i ovoga ljeta organizira radionice za mališane i njihove roditelje pod nazivom "Ljetni atelje".
Muzej likovnih umjetnosti i ovoga ljeta organizira radionice za mališane i njihove roditelje pod nazivom "Ljetni atelje". Tijekom pet tjedana radionica i izložbi s početkom od 9. srpnja i završetkom 31. kolovoza 2018. godine, mališane će voditi poznati likovni umjetnici poput Josipe Stojanović, Tamare Sekulić, Aleksandra Muharemovića i Nataše Dorić te Marije Mikulić Bošnjak.

Na zanimljivom putovanju kroz svijet umjetnosti razvija se dječji kreativni potencijal, zanimanje i ljubav prema likovnosti, te između ostaloga sadržajno se obogaćuju ljetne praznike malim sugrađanima.

Program:

Prvi tjedan radionice će voditi Josipa Stojanović u periodu od  ponedjeljka 9. srpnja do četvrtka 12. srpnja pod nazivom „Ljetne teksture kroz liniju“. U petak 13. srpnja u 19.00 sati održat će se izložba radova.

Drugi tjedan radionice vodi Tamara Sekulić  u periodu od ponedjeljka 16. srpnja do četvrtka 19. srpnja pod nazivom „Skulpture vodenih oblika“. U petak 20. srpnja u 19.00 sati održat će se izložba radova.

Treći tjedan radionice vode Aleksandar Muharemović i Nataša Dorić u periodu od ponedjeljka 23. srpnja do četvrtka 27. srpnja pod nazivom „Stoptrick animacija“. U petak 27. srpnja u 19.00 sati održat će se izložba radova.

Četvrti tjedan radionice vodi Marija Mikulić Bošnjak u periodu od ponedjeljka 20. kolovoza do četvrtka 23. kolovoza pod nazivom „Kolažionica“. U petak 24. kolovoza održat će se izložba radova.

Peti, ujedno i zaključni tjedan radionice vodi Josipa Stojanović u periodu od ponedjeljka 27. kolovoza do četvrtka 30. kolovoza pod nazivom „Moja likovna škrinja“. U petak 31. kolovoza u 19.00 sati održat će se izložba radova.

Sve radionice održavaju se u vremenskom razdoblju od 9.00 do 12.00 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!