18:41 / 14.03.2018.

Autor: T.V./L.G./HRT

Osnovnoškolci iz Rugvice razveselili korisnike Doma za starije

-

-

Foto: - / -

Zahvaljujući najmlađim mještanima Rugvice - pokraj Zagreba, korisnici Doma za starije i nemoćne Sveta Katarina ne osjećaju se usamljeno. Uoči Uskrsa posjetili su ih osnovci.
Zahvaljujući najmlađim mještanima Rugvice, mjesta pokraj Zagreba, korisnici Doma za starije i nemoćne Sveta Katarina ne osjećaju se usamljeno. Uoči Uskrsa posjetili su ih osnovci.

Dašak mladosti prohujao je Domom i ispunio srca onima koji se osjećaju već pomalo zaboravljenima. Uz pjesmu, ples i dječji osmijeh, korisnici Doma živnuli su.

Pripreme za nastup nisu bile lake, vrijedna djeca danima su vježbala recitacije, učila plesne korake, ali i oslikavala pisanice. Korisnici Doma bili su jako sretni, veseli i zadovoljni.

Zadovoljna i ponosna bila je i njihova učiteljica Vesna Žutak. Ovo im je već četvrti posjet Domu. Učiteljica se nada da će uspjeti ostvariti suradnju i s drugim Domovima u Zagrebu te kroz dječji osmijeh pružiti ljubav i pažnju onima kojima je to potrebno. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!