Pametna narukvica za osobe koje pate od alergijskih reakcija

14.06.2018.

14:23

Autor: T.V./G.Ć./HRT

-

-

Foto: - / -

Pollinis narukvica nije još jedan običan modni detalj, nego nakit koji bi mogao olakšati život osobama koje pate od alergijskih reakcija. Ovu pametnu narukvicu dizajnirale su je učenice 1. Ekonomske škole u Zagrebu.
U 2018. godini Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) slavi 25 godina rada. Tim povodom HUP potiče i promovira poduzetništvo te je organizirao nagradni natječaj namijenjen timovima učenika srednjih škola u Republici Hrvatskoj.
Žiri Hrvatske udruge poslodavaca zaključio je natječaj te ocijenio 175 pristiglih radova timova učenika i mentora koji su svoje poduzetničke ideje prijavili na nagradni natječaj 'Poduzetnici budućnosti'.


U sklopu HUP-ova projekta predstavljamo vam tri učenice 1. ekonomske škole iz Zagreba koje su dizajnirale posebnu narukvicu koja bi mogla pomoći mnogima.

Pollinis narukvica nije još jedan običan modni detalj, nego nakit koji bi mogao olakšati život osobama koje pate od alergijskih reakcija. Ovu pametnu narukvicu dizajnirale su je učenice 1. Ekonomske škole u Zagrebu:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!