"Plati i nosi" - pružimo priliku mladim umjetnicima

17.12.2018.

11:20

Autor: Gordan Ćelić/HRT

-

-

Foto: - / -

Tijekom sedmodnevnog događanja posjetitelji će na licu mjesta po principu "plati i nosi", te prihvatljivim cijenama, moći kupiti studentske radove.
Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, Hrvatska poštanska banka i Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu najavljuju prodajnu izložbu studentskih umjetnina "Plati i nosi" koja će se održavati u Galeriji Bačva u Domu HDLU, paralelno uz već tradicionalni sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta Artomat.

U želji za stvaranjem novih prilika za mlade perspektivne umjetnike, omogućavanjem nezamjenjivog iskustva prezentiranja i prodaje vlastitih radova široj publici te motiviranjem studenata za razvoj svog stvaralaštva i naposljetku financijskom potporom studentima, osmišljena je prodajna izložba studentskih umjetnina na kojem će sudjelovati četrdesetak studenata s likovnih akademija iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Širokog Brijega.

Tijekom sedmodnevnog događanja posjetitelji će na licu mjesta po principu "plati i nosi", te prihvatljivim cijenama, moći kupiti studentske radove i biti sigurni da će kući odnijeti vrijednu umjetninu čija će vrijednost u narednim godinama sigurno porasti.

Pružimo zajedno priliku mladim umjetnicima, motivirajmo ih za daljnji razvoj karijere i oživimo tržište umjetnina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!