Počela razmjena školskih udžbenika u Bjelovaru

04.07.2018.

17:36

Autor: E.L.S./D.H./HRT

-

-

Foto: - / -

Novi udžbenik iz engleskog jezika za 4. razred gimnazije stoji 96 kuna. Ondje se može kupiti za 40, a ako donesete udžbenike za razmjenu platiti ćete ga 15 kuna.
Do početka nove školske godine još su dva mjeseca, no udžbenici se već sad naručju, razmjenjuju. Razmjena školskih udžbenika u Bjelovaru je već tradicija.

Razmjena udžbenika Jasmini Komar mnogo znači. Njezino troje djece su školarci, a kupnja novih knjiga bila bi preskupa. Nastoji što jeftinije proći s tim udžbenicima jer ionako radne bilježnice mora kupiti pa je trošak veliki.

Novi udžbenik iz engleskog jezika za 4. razred gimnazije stoji 96 kuna. Ondje se može kupiti za 40, a ako donesete udžbenike za razmjenu platiti ćete ga 15 kuna.

Udžbenici za prva četiri razreda osnovne škole su besplatni, a udžbenike za sve razrede možete donijeti, uzeti, odnosno kupiti do 14. sprnja te od 16. do 31. kolovoza.

Roditeljima bjelovarskih osnovnoškolaca sljedeće školske godine Grad će pomoći u sufinanciranju školske opreme. Kako i koliko, bit će poznato uskoro.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!