Policijski automobili za mlade mehaničare

12.12.2019.

16:09

Autor: Višnja Ružojčić/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

-

-

Foto: - / -

Slavonskobrodska policija tamošnjoj Industrijsko-obrtničkoj školi darovala je tri rabljena vozila za praktičnu nastavu.
U potporu strukovnom obrazovanju na zanimljiv se način uključila i slavonskobrodska policija. Tamošnjoj  Industrijsko-obrtničkoj školi darovali su tri rabljena vozila za praktičnu nastavu.

Robert Jukić obožava istraživati tajne motora, uočiti kvar i otkloniti ga. Voli, kaže "raditi s tim ključevima i mrdat tako po autima". A poklonjeni automobili baš su tome i namijenjeni. U policiji su svoje odslužili ali još nisu za staro željezo.

Hvale vrijedna inicijativa razveselila je i učenike i profesore. U reformi strukovnog obrazovanja, kažu, praksa je temelj. Ovo je prvi put da policija tako daruje automobile instituciji ili udruzi, kaže načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić.

Hvale vrijedna inicijativa razveselila je i učenike i profesore. U reformi strukovnog obrazovanja, kaže ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Luka Mladinović, praksa je temelj. A Novi oblik suradnje važan je i policiji koja želi biti što prisutnija u zajednici i tako pridonijeti boljem razumijevanju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!