17:24 / 16.01.2018.

Autor: DJH/M.Š.

Prvi studenti Automobilskog računarstva i komunikacije

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: - / -

Prvi semestar novog studija na osječkom FERIT-u, diplomski studij Automobilskog računarstva i komunikacija slušaju prvi studenti upisni ove akademske godine.
Prvi semestar novog studija na osječkom Fakultetu elektronike, računarstva i informacijskih tehnologija – diplomski studij Automobilskog računarstva i komunikacija slušaju prvi studenti upisni ove akademske godine.
Riječ je o području koje se u Hrvatskoj intenzivno širi pa studij odgovara potrebama gospodarstva, a nastao je u suradnji s brojnim tvrtkama koje su dale svoje prijedloge u kojem smjeru bi trebao ići i čemu učiti studente. Posljednja ostvarena suradnja je i ona s Rimac automobilima koji uskoro otvara razvojni centar i u Osijeku, a studente upravo ovog studija vide kao svoje zaposlenike.
Više o novom studiju za Dobro jutro, Hrvatska  govorili su student Borna Jelić i David Mijić te docent Mario Vranješ i dekan FERIT-a Drago Žagar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!