Radio Kampus poziva na "on air party"

15.02.2018.

20:22

Autor: HRT

default error photo
Pozivaju sve studente, mlade i ljubitelje glazbe iz etera Radio Kampusa da im se pridruže večeras u 21 sat na prvom Radio Kampus On air partyju u novootvorenom klubu Split Circusu.
Nakon mjesec i pol eksperimentalnog rada, u listopadu prošle godine s emitiranjem je počeo Radio Kampus, online radio namijenjen studentima i mladima.

Pokrenut je kao projekt udruge Studenti za studente Split, s namjerom da omogući mladima u Splitu stjecanje znanja, kompetencija i iskustava u svim segmentima medijske i radijske djelatnosti, pogotovo iz razloga što u drugom po veličini sveučilišnom gradu Hrvatskoj ne postoji studij novinarstva.

Osim poticanja vlasti na razmišljanje o otvorenju takvog studija u Splitu, ciljevi Radija su i informiranje studenata i mladih o svim njima zanimljivih sferama života i poticanje istih na volontiranje i aktivizam.

Povodom Svjetskog dana radija 13. 2. Radio je Kampus u utorak otvorio svoja vrata kako bi se svi zainteresirani upoznali s radom Radija, a večeras pvim radijskim partyjem nastavljaju obilježavati Svjetski dan radija.

Pozivaju sve studente, mlade i ljubitelje glazbe iz etera Radio Kampusa da im se pridruže večeras u 21 sat na prvom Radio Kampus On air partyju u novootvorenom klubu Split Circusu (Splinčićeva 2B).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!