Rock Camp za buduće zvijezde

24.08.2018.

12:38

Autor: E.L.S./HRT

-

-

Foto: - / -

Radionice, jam sessioni, koncerti, druženje uz rock glazbu, sve je to privuklo četrdesetak polaznika iz cijeloga svijeta.
Pjevanje, sviranje, skladanje - i to isključivo rock glazbe. U Puli je to moguće idućih tjedan dana u jedinstvenom rock campu za mlade. Radionice, jam sessioni, koncerti, druženje uz rock glazbu, sve je to privuklo četrdesetak polaznika iz cijeloga svijeta.

Rock Camp Pula namijenjen je svima koji žele usavršiti svoje vještine pjevanja, skladanja ili unaprijediti vladanje nekim glazbenim instrumentom.

Polaznicima imaju jedinstvenu priliku biti u društvu i uče od iskusnih i poznatih glazbenika i na taj način usavrše svoje znanje te dobiju motivaciju za svoj daljnji rad. Mogu prisustvovati i razmjenjivati iskustva na radionicama, jam sessionima te prisustvovati na rock koncertima.

Novitet ovogodišnjeg Campa je i radionica skladanja u kojoj će sudjelovati svi sudionici te će se najbolje pjesme i snimiti (audio i video). Polaznici će sa svojim mentorima održati više koncerata na području Pule i bliže okolice gdje će predstaviti što su naučili.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!