08:27 / 10.10.2020.

Autor: HRT

Šareni lonac - mali veliki kuhari

-

-

Foto: - / -

Mogu li djeca kuhati? Naravno da mogu! Je li jestivo to što su skuhali? Provjerite u Šarenom loncu!
Mogu li djeca kuhati? Naravno da mogu! Je li jestivo to što su skuhali? Provjerite u Šarenom loncu! Smiju li djeca zezati kuhara Hrvoja, čiji su pomagači? Naravno da smiju! Kuhaj i zabavljaj se!
Šareni lonac je novi igrani serijal na HRT_u, namijenjen djeci ali i svima koji vole kuhati. Proizveden je u Odjelu djeca i mladi HTV-a: 4 djece s kuharom Hrvojem Krajnovićem pripremaju jednostavna jela. Emisija se emitira subotom na 2. programu HTV-a oko 9.45 sati.

Danas su glavni glumci serijala gostovali u emisiji Dobro jutro, Hrvatska i pokazali što znaju a Redatelj Petar Orešković i kuhar Hrvoje Krajnović otkrili neke zakulisne tajne.Dječji program ima svoju aplikaciju u kojoj se mogu gledati svi sadržaji kao na web stranici. Isti sadržaj na oba ekrana. Također, ima i svoj YouTube kanal. To su sigurna internet mjesta za djecu bez neprimjerenih sadržaja gdje se mogu pronaći emisije Šarenog lonca.

Također, prema serijalu je napravljena i igra Šareni lonac, a može se igrati na mobitelu, tabletu i računalu. Ako netko želi stvarno nešto i skuhati prema emisiji, svi recepti s količinama  dostupni su i na YouTube kanalu i na web stranici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!