Sklada, svira, pjeva, a 11 mu je godina tek

16.02.2021.

07:11

Autor: Regionalni dnevnik/HRT

Ivano Čepo

Ivano Čepo

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

U doba pandemije mnogi su se mladi u potpunosti posvetili svojim hobijima. Jedanaestogodišnji Ivano Čepo svakoga dana otkriva sve veću ljubav prema gitari, ali i skladanju.

Na prvi pogled - običan osnovnoškolac! No, gitara na leđima otkriva kako je riječ o mladom glazbeniku koji svoj instrument rijetko ispušta iz ruku. I, ne samo što sklada i svira nego i pjeva!

- Kad sam prvi put čuo gitaru, jako mi se svidjela i htio sam ju počet svirati, bio mi je baš lijep instrument, a za pjevanje, na prvu baš i nisam htio jer sam mislio da loše pjevam, ali onda sam se privikavao i sad je sve normalno - kaže Ivano.

A to normalno, dovelo ga je i do prvog spota jer dobar se glas daleko čuje!

Većina komentara je bila pozitivna, kaže pa je stoga i sam jako zadovoljan. A dok Ivano sklada i pjeva, njegovi roditelji voze ga na satove gitare, na košarku... Uživaju u uspjesima svog djeteta i ništa im nije teško.

- Mog slobodnog vremena i suprugovog nema, ali nama to nije problem, mi to sebi iskoristimo, odvedemo ga na gitaru ili trening, mi se dogovorimo, k'o dečko i cura, kavica, šetnjica i tako da sve ispadne lijepo - priča nam Ivanova majka Tatjana Čepo.

Mirnijih vremena na vidiku ipak nema jer Ivano već planira nove pothvate.

- Primijetio sam da se jako veseli svojim prijateljima i stalno sad govori kako će s tom ekipom napraviti bend - otkriva Ivanov tata Emil Čepo.

Popularnost je, kaže Ivano, dobra, ali trenutačno mu je važnije dobro naučiti svirati gitaru. Sklada novu pjesmu i, tko zna, možda slijedi veliki hit...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!