10:26 / 22.03.2018.

Autor: T.V./HRT

Škola za balet i ritmiku promijenila ime u Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje

-

-

Foto: - / -

Svake godine, već tradicionalno, učenici škole nastupaju na školskim produkcijama za kraj nastavne godine. Ove godine produkcije su svečanog karaktera, povodom promjene imena škole u Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje.
Škola za balet i ritmiku je državna umjetnička plesna škola koja provodi predškolsko pripremno i osnovno obrazovanje iz klasičnog baleta i suvremenog plesa te srednjoškolsko obrazovanje za zanimanje scenski plesač.

Svake godine, već tradicionalno, učenici škole nastupaju na školskim produkcijama za kraj nastavne godine. Ove godine produkcije su svečanog karaktera, povodom promjene imena škole u Umjetnička plesna škola Silvije Hercigonje

U emisiji Dobro jutro, Htvatska tim su povodom gostovale pročelnica baletnog odjela škole Antonijeta Šeketa Gleich i nacuinalna prvakinja Almira Osmanović te učenice škole Ajla Bećirović, Ana Gudelj, Nina Prižmić, Lucija Batinić i Vera Kreitmeyer:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!